Päivitä Firefox for Androidin uusimpaan versioon

Firefox for Android Firefox for Android Last updated: 07/12/2015 51% of users voted this helpful

Kun päivität Firefox for Androidin sen uusimpaan versioon, pystyt käyttämään kaikkia uusimpia ominaisuuksia ja pidät tietoturvasi kunnossa. Firefox for Android ilmoittaa, kun päivitys on saatavilla Google Playn kautta, mutta voit aina halutessasi tarkistaa päivitykset myös itse. Tarkista Firefoxisi versio ja päivitä se tarvittaessa alla olevilla ohjeilla.

Tarkista Firefoxisi versio

1. Napauta valikkopainiketta Mallia "androidmenulocation" ei ole olemassa tai sille ei ole hyväksyttyjä muutoksia. ja seuraavaksi Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Napauta Mozilla ja sitten Tietoja Firefoxista. Firefoxin versionumero näkyy Firefox-logon alla.

Päivittäminen Google Playn kautta

Helpoin tapa päivittää Firefox for Android on tehdä se Google Playn kautta:

1. Siirry laitteesi Google-kauppa -sovelluksella Google Play-kauppaan ja napauta vasemman yläkulman valikkopainiketta.
  2. Napauta Omat sovellukset, jolloin saat luettelon laitteellesi asennetuista sovelluksista. Luettelossa kerrotaan myös mitkä sovellukset tulisi päivittää.
  3. Jos Firefox for Android löytyy Päivitykset-luettelosta, on siihen saatavilla päivitys. Napauta sitä.
  4. Napauta seuraavaksi Päivitä-painiketta.
    update android gp1
  5. Napauta käyttöoikeuksista kysyvässä ikkunassa Hyväksy-painiketta, jolloin asennus alkaa.

Päivittäminen valikon kautta

Jos et pysty päivittämään Google Playn avulla, voit tehdä päivityksen myös Firefox for Androidissa, ellei tätä ole laitteellasi estetty:

1. Napauta valikkopainiketta android menu (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja napauta seuraavaksi Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Napauta Asetukset-valikossa Mozilla.
  3. Napauta Tietoja Firefoxista, ja sitten Hae päivityksiä >>-painiketta.
    update fx android1
  4. Jos päivityksiä on saatavilla, päivitä Firefox for Android napauttamalla painiketta uudelleen.