Varmuuskopioi tai siirrä Firefoxin kirjanmerkit HTML-tiedostoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kirjanmerkit viedään HTML-tiedostoon, jota voidaan käyttää kirjanmerkkien varmuuskopiona tai jonka avulle ne voidaan siirtää johonkin muuhun verkkoselaimeen.

1. Napsauta Arkisto-painiketta 57 library icon, ja sen jälkeen Kirjanmerkit. Vieritä alas ja napsauta Näytä kaikki kirjanmerkit. Napsauta Kirjanmerkki-painiketta Bookmarks-29 ja avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

2. Napsauta Arkisto-ikkunan työkalurivillä f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.pngTuo ja varmuuskopioi ja valitse sitten Vie kirjanmerkit HTML-tiedostoon...
    Exporting HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Valitse avautuvasta Vie kirjanmerkkitiedosto -ikkunasta sijainti, johon haluat tallentaa tiedoston. Tiedoston nimi on oletusarvoisesti bookmarks.html. Työpöytä on yleensä ihan hyvä paikka, mutta mikä tahansa helposti muistettava paikka käy yhtä hyvin.
  4. Napsauta Tallenna-painiketta, niin tiedosto tallennetaan ja Vie kirjanmerkkitiedosto -ikkuna sulkeutuu.
  5. Sulje Kirjasto-ikkuna.

Kirjanmerkkisi on nyt onnistuneesti viety Firefoxista. Luomaasi kirjanmerkit sisältävää HTML-tiedostoa voidaan nyt käyttää siirtämään kirjanmerkit toiseen selaimeen.