Var finns knappen för Firefox Hello

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Om knappen Firefox Hello hello button saknas i ditt verktygsfält eller meny, kontrollera i facket "Fler verktyg och funktioner" först. Om den redan har släppts till din version, kan du flytta den därifrån till en plats som passar dig.

Om du inte ser knappen Hello i facket Fler verktyg och funktioner, kom tillbaks om några veckor. Funktionen görs stegvis tillgänglig för användarna för att säkerställa att vår serverinfrastruktur kan hänga med i belastningen.

Så här flyttar du knappen Hello:

1. Klicka på menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte. i det övre högra hörnet i webbläsaren.
  2. Klicka på Anpassa menyFör att se fler verktyg och funktioner i Firefox.
    Menyknapp
  3. Dra ikonen Hello från fönstret fler verktyg till ditt verktygsfält eller meny.
  4. Klicka på Avsluta anpassning för att avsluta.