Hvor er Firefox Hello knappen?

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Dersom Firefox Hello knappen hello button mangler fra din verktøylinje eller meny, se disse tipsene for å få den til å vises.

Flytt Firefox Hello knappen til din verktøylinje

Sjekk Tillegsverktøy og funksjoner skuffen for å se om knappen er der. Du kan flytte den derifra og til plassen som er mes passende for deg.

Her er hvordan du kan flytte Hello knappen.

1. Trykk på menyknappen Bildet "new fx menu" finnes ikke. i øvre høyre hjørne av nettleseren.
  2. Trykk [[image:+Customize]] for å se Firefox sine tillegsverktøy og funksjoner.
    customize webrtc
  3. Dra Hello ikonet fra vinduet over tilgjengelige verktøy til din verktøylinje eller meny.
  4. Trykk Avslutt tilpassing for å fullføre.

Gå ut av privat nettlesing

Dersom du er i et Privat Vindu (indikert av et maskeikon), vil ikke Firefox Hello knappen vises.

Mask - Win8

Lukk Privat-vinduet og bruk Firefox i vanlig surfemodus.