Håndter gemte adgangskoder i Firefox til iOS

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Manage saved passwords in Firefox for iOS

Firefox kan gemme dine adgangskoder, så du ikke er nødt til at taste dem ind mere end én gang. Du kan også se, redigere eller slette dine gemte adgangskoder.

Gem login-information

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Vælg Logins & adgangskoder under afsnittet Privatliv.
  4. Tryk på kontakten ved siden af Gem logins for at slå funktionen til switchonios.

Hver gang, du logger ind på et websted, vil Firefox nu spørge, om du vil gemme dit brugernavn og din adgangskode.

save passwords ios

Håndtér gemte logins

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Vælg Logins & adgangskoder under afsnittet Privatliv.
  4. Vælg navnet på webstedet under Gemte logins.
  5. Tryk på Rediger i øverste højre hjørne for at skifte Brugernavn eller Adgangskode (når du trykker på feltet i redigeringstilstand, vises den gemte adgangskode).
  6. Vælg Slet for at slette de gemte login-data.

Tips

• For at få vist en gemt adgangskode kan du trykke og holde på adgangskode-feltet for at få vist menuen.
  • Tryk og hold på websteds-feltet for at få vist en menu, og tryk på Kopier for at kopiere linket, eller tryk på Åbn og udfyld for at åbne webstedet og logge ind.