Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer

En cookie er en tekstfil, som et websted kan gemme på din computer. En cookie indeholder typisk dine indstillinger til webstedet og/eller login-oplysninger. Denne artikel fortæller, hvordan du kan slette cookies, andre websteds-data og cached webstedsindhold i Firefox.

Sådan rydder du cookies for det aktuelle websted

Sådan rydder du cookies og websteds-data fra et websted, du besøger i øjeblikket:

1. Klik på hængelåsen Fx89Padlock til venstre i adressefeltet.
    Fx89SiteInfo-ClearCookies
  2. Klik på knappen Ryd cookies og webstedsdata….

Sådan rydder du cookies fra et websted

Sådan rydder du cookies fra et enkelt websted:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx79CookiesAndSiteData
  3. Klik på knappen Håndter data…. Dialogboksen Håndter cookies og websteds-data vises.
  4. Skriv adressen til det pågældende websted i feltet Søg efter websteder, så du kun får vist elementer herfra.
    ClearCookies
    • For at fjerne alle cookies og gemte websteds-data fra webstedet, klik på knappen Fjern alle viste.
    • For at fjerne valgte elementer, klik på en linje, og klik så på knappen Fjern det valgte.
  5. Klik på knappen Gem ændringer.
  6. Klik på knappen OK i dialogboksen Fjerner cookies og websteds-data, der åbnes.
  7. Luk fanebladet about:preferences.

Hvis du vil vide mere om håndtering af websteds-data i Firefox, så læs artiklerne Lokalt lager og Enhanced Cookie Clearing.

Bemærk: Du kan bruge Lager-inspektøren til at fjerne enkelte cookies fra et bestemt websted. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, klik på Udviklerværktøj (eller tryk på tasterne Ctrl + Skift + IKommando + Alternativ + I), og klik så på Lager for at åbne Lager-inspektøren. Brug genvejsmenuen (tilgængelig via et højreklikcontrol-klik) til at fjerne cookies.

Sådan rydder du alle cookies, websteds-data og cachen

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og find afsnittet Cookies og websteds-data.
  3. Klik på knappen Ryd data…. Dialogboksen Ryd data vises.
    Fx115CookiesAndSiteData-ClearData
    • Sørg for at der er flueben ud for både Cookies og websteds-data (for at fjerne login-oplysninger og indstillinger til websteder) samt Cached web-indhold (for at fjerne gemte billeder, scripts og andet cached indhold).
  4. Klik på knappen Ryd.

Sådan rydder du alle cookies og beholder andre data

Hvis du vil rydde cookies men beholde andre data, så gør følgende:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så hele min historik.
    Fx76ClearRecentHistory-CookiesFx115ClearAllHistory-cookies
  3. Sæt flueben ud for Cookies, og fjern flueben ud for andre oplysninger, som du ikke vil have ryddet.
  4. Klik på knappen OKRyd nu for at få ryddet dine cookies og lukke vinduet Ryd historik.